info@moramancs.hu

Mórahalom, Zákányszéki út 11.

(62)28-18-18

Munkatársak

g

Dr. Domán Gábor

állatorvos

1981-ben születtem Hajdúnánáson. Édesapám állatorvos Karcagon, ahol felnőttem. Általa ismertem meg már gyerekkorban a szakmai szépségeit. Az egyetemi tanulmányaimat a budapesti Állatorvos-tudományi Egyetemen végeztem. 2006 őszén államvizsgáztam. Már az egyetem évei alatt elkezdtem a specializációt a kutya, macska és társai gyógyítása felé. Szabadidőmben az ország egyik legrégebbi és legismertebb klinikáján, a Budai Kisállat klinikán,  asszisztensi munkát vállaltam, ahol az ott dolgozó állatorvosoktól és asszisztensektől sok gyakorlati tapasztalatot szereztem. Az egyetem befejezése után szinte azonnal elkezdtem dolgozni a Szögedi ló- és kisállat-ambulancián. A szakmai fejlődés érdekében szinte havonta-kéthavonta továbbképzésekre járok. 2007-től 2010-ig , mint hatósági állatorvos is dolgoztam.

Feleségem, Dr. Tarján Anikó,  egy évvel utánam végzett az egyetemen. Ő is velünk dolgozik a rendelőben. Három gyermekünk van, Zaránd, Regő és Szilas.

Hobbijaim a horgászás, sportok, könyvek

ani

Dr. Tarján Anikó

állatorvos

1982-ben születtem Szegeden. Szüleim humán orvosok, így a tőlük látott gyógyítás iránti elkötelezettség és az állatok iránti rajongásom egyértelműen az állatorvosi pálya felé terelt. Szülővárosomat csak az egyetemi tanulmányaim elvégzése végett hagytam el. Friss diplomásként visszatértem és a köz szolgálatába álltam, az „állategészségügynél” dolgoztam hatósági állatorvosként. Szerencsésnek érzem magam, hogy a férjem ötletétől és bátorságától vezérelve praxist nyitottunk itt Mórahalmon, ahol az időközben 5 főre duzzadt családunk nagyszerű közösségre lelt és immár én is gyakorolhatom hivatásomat.

anna

Király-Al-Nashef Sawsan Anna

asszisztens

1989-ben születtem Szegeden. Édesapám betlehemi születésű, ennek köszönhető a különleges nevem. Édesanyám Hódmezővásárhelyen született, festőművész. Kutyák és macskák társaságában nőttem fel, ezért nagyon is szeretem az állatokat. 2009-ben érettségiztem a szegedi Tisza Lajos Textilipari Szakközépiskolában. Hat évet dolgoztam vendéglátásban, de váltottam, és itt a MóraMancs Állatorvosi Rendelőben megtaláltam a helyemet. Mórahalmon élek párommal Pistivel, aki az építőiparban ténykedik. Terveimben szerepel a továbbtanulás állatorvosi asszisztensi irányba. A szabadidőmet a barátaimmal, családommal, és persze a párommal töltöm. Szeretem a filmeket és imádok sütni-főzni.

306830903_750655432988574_6724916122373407673_n

Mészáros Diána

recepciós

1978-ban születtem Budapesten. Gyerekkoromat Érden, családi házban töltöttem, így mindig voltak a környezetemben kisállatok. 1996-ban érettségiztem Budapesten, a Kossuth Lajos Közgazdasági Szakközépiskolában. 2001-ben költöztem Szegedre, mivel itt ismertem meg a páromat, akivel 2008-ban házasodtunk össze. Szegeden egy kereskedelemmel foglalkozó multinacionális cégnél dolgoztam 12 évig. Mórahalomra 2010-ben költöztünk. Két gyermekünk van: Noémi és Máté, illetve családunk még kiegészül a németjuhász kutyánkkal. Szabadidőnket szívesen töltjük kirándulással, kerékpározással.